Qui Som

Una empresa amb Història

AUTOLIVERAS som una empresa amb més de 50 anys d'Història dedicats al món de l'automòbil.

Al llarg d'aquests anys hem passat per diferents etapes i localitzacions.

L'any en què es va fundar, novembre de 1963, el taller estava situat al poble (Carrer Mossèn Manel Gasset) i és així que va començar tot, en un garatge sent l'únic taller de Sant Vicenç dels Horts, on acudien tots els cotxes que havien en aquell temps.

 

A mesura que creixia el parc automobilístic de la localitat les nostres instal·lacions es feien petites per atendre els clients. Llavors es va dur a terme la primera ampliació.

Ens traslladem al carrer la Pobla coincidint també amb la introducció en el mercat de la marca Ebro a Catalunya, l'any 1967, i davant la necessitat de gran part dels nostres clients, ens van nomenar Taller Oficial de la Xarxa Ebro.

L'any 1981, al cap de 3 anys, EBRO va ser adquirida per NISSAN, aquest fet ens va conduir a traslladar-nos de nou, però aquest cop per construir les nostres pròpies instal·lacions, l'any 1989, pensant ja en les futures necessitats dels nostres clients i en la possible evolució del mercat. Ens traslladem a les actuals instal·lacions a la Crta. Sant Boi, 252.

I des de llavors, observant i analitzant les necessitats actuals del mercat i les no menys importants necessitats del client, hem realitzat una reestructuració per poder donar una atenció i un servei més d'acord amb el mercat ... ara com a Taller MULTI-MARCA, oferint l'experiència de tots aquests anys a disposició dels nostres clients en totes les marques del sector.